Kærgården Islænder

Alt om islænder heste, opstaldning og stutteri mv.

Generelt

Skal dit barn starte til ridning?

Vil dit barn gerne starte til en sportsgren, og er det ridning, dit barn har kastet sin kærlighed på, kan du godt allerede nu forberede dig på, at du skal have en del penge op af lommen, da det bestemt ikke er billigt at starte til ridning.

Dog er det en utrolig sjov sport for rigtig mange børn og unge, og du kan være sikker på, at dit barn får meget glæde ud af at starte til ridning.

Vil du også gøre dig selv glad, kan du bruge penge på nogle Kähler julekugler i år.

En dyr sport at komme i gang med

Selvom ridning kan være en rigtig fed sport, er det desværre ikke alle, der har råd til at dyrke den, da det kan koste en de penge at komme i gang med ridning.

Og det gælder især, hvis dit barn skal have sin egen hest. Det er dyrt at købe hesten, og så skal du endda også tænke på opstaldning og meget andet, som ikke er med i den pris, det koster at købe en hest.

Tag en snak med den lokale rideskole om mulighederne

Er du i tvivl om, hvad det konkret vil koste for dit barn at gå til ridning, kan det være en god idé at tage en snak med din lokale rideskole, som er klar til at sætte dig ind i, hvad det kræver at gå til ridning.

Der er jo mange rideskoler overalt i landet, så der er sikkert også en rideskole tæt på din adresse. De ligger dog typisk lidt væk fra byerne, da det kræver plads at holde så mange heste, så du skal også tænke en del transport ind i det, hvis du skal køre dit barn til og fra ridning.

Er der andre sportsgrene dit barn er interesseret i?

Hvis det ikke kan lade sig gøre for dig at sende dit barn til ridning, kan det jo være, at der er en anden sportsgren, som dit barn er interesseret i, og som det nemmere kan lade sig gøre for barnet at starte til.

Der er jo heldigvis mange klubber og foreninger overalt i Danmark, som gør det muligt for børn at dyrke sport. Så snak med dit barn om andre mulige sportsgrene. Så kan det jo være, at du kan finde noget, som dit barn er lige så vild med som ridning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.