Kærgården Islænder

Alt om islænder heste, opstaldning og stutteri mv.

Tips og tricks

Kom i kontakt med omverdenen – selv når du er ude og ride

Er du helt pjattet med at ride? Der er rigtig mange, som har taget denne sport til sig – både fordi man ofte er ude i den friske luft, hvilket er godt for hjernen, men også fordi man har denne tætte kontakt med et meget stort dyr, hvilket også er noget, som mange sætter pris på.

Når man så har sine træninger, eller hvis man blot rider en lille hyggetur ude i skoven, er det dog vigtigt, at man sørger for en god mobilnet dækning, så man kan komme i kontakt med omverdenen. For når man nyder sine fritidsinteresse på den måde, mister man hurtigt fornemmelsen for tid og sted, og det er ret vigtigt, at folk skal kunne komme i kontakt med dig, hvis der nu skulle ske noget.

Man er i sin egen lille verden når man ridder

De fleste som har prøvet at ride, og som selvfølgelig også har brudt sig om det, er nok også klar over, at man helt kan glemme, hvor hurtigt tiden går, når man sidder på dette prægtige dyr.

Man rider bare afsted, og hvis man eksempelvis har gang i en træning eller er ude at ride en tur i skoven, er man nærmest i en form for bobbel, fordi man enten koncentrerer sig meget eller slår tankerne helt fra. Det skal man selvfølgelig også have lov til, men det er stadig en god ide at være tilgængelig, så andre kan få fat i dig.

Sørg for god dækning

Hvis du gerne vil sørge for, at folk altid kan komme i kontakt med dig, når du er ude at ride, kan du eventuelt kigge på CBB dækning og finde ud af, om den dækker godt i det område, hvor du rider.

Det er nemlig ofte lidt afsides steder, at man rider, og derfor er det også endnu vigtigere med god dækning. Både så folk kan komme i kontakt med dig, men også så du selv kan komme i kontakt med nogen, hvis der pludselig skulle ske noget.

Kom i kontakt med omverdenen - selv når du er ude og ride
Kom i kontakt med omverdenen – selv når du er ude og ride

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.