Kærgården Islænder

Alt om islænder heste, opstaldning og stutteri mv.

Lån og finansieringØkonomi

Tjen penge til rideklubben på stævnedagen

Heste er en dyr fornøjelse. Foder, forsikringer, udstyr og opstaldning er alle store poster på det månedlige budget. Afholdelse af ridestævner er ingen undtagelse. Leje af baner, betaling af dommere, officials og banepersonale koster mange penge. Og selvom de startende ryttere som oftest betaler et gebyr for at deltage, så er det ikke nogen guldgruppe for rideklubben at være vært ved et stævne.

Tænk ud af boksen

Trods de høje omkostninger, så gennemfører mange lokalklubber alligevel flere stævner om året. Heste er en passion og så går mange den ekstra mil, der skal til for at få tingene til at hænge sammen. Alligevel kunne det være rart, hvis der var en måde at få lidt ekstra penge i klubkassen. Og det er der måske. Det handler blot om at tænke en smule ud af boksen og få nogle gode idéer, der kan føres ud i livet.

Sælg mad til ryttere og tilskuere

Der kommer mange mennesker på en stævneplads i løbet af en konkurrencedag. Ryttere, hjælpere og publikum mødes alle om deres store hestehobby. Og selvom alle har husket madspanden til sin hest, så er der mange, der ikke lige fik pakket madpakken til sig selv. Det er derfor helt oplagt for rideklubben at opstille en lille bod, hvor deltagerne kan løbe lidt mad og drikke.

Grillen reklamerer for sig selv

Opstiller man en grill, hvorpå der grilles pølser og brød, så behøver man ikke opsætning af ret mange reklameskilte. Duften fra de sprødstegte pølser vil hurtigt flyde ud over stævnepladsen og lade de deltagende ryttere vide, at der er mad indenfor rækkevidde. En pølse skal ikke have ret lang tid på grillen og er tilmed billig i indkøb. Det er derfor et oplagt valg på menuen i den midlertidige bod med mad.

Har klubben ikke en grill til rådighed, vil en cobb gas grill være et udmærket bud på et godt køb. Sultne ryttere og tilskuere vil stævne efter stævne nyde muligheden for at kunne købe mad på stævnepladsen. Samtidig får rideklubben mulighed for at tjene lidt ekstra penge til klubkassen. Det er altså en løsning, hvor alle parter nyder godt af fordelene. Skal salget have et ekstra nyk op, kan man dagen i forvejen tilmed bage en kage, så der også kan købes lidt sødt til kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.